Η HER-autism για το Unity in Diversity

‧₊˚🌈✩ Παρούσα η 𝗛𝗘𝗥-𝗮𝘂𝘁𝗶𝘀𝗺! 🧠🌈♾️ | 🎯 ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ (το σύνθημα, το δικό μας) 💪

📳 Μετά από επικοινωνία ουσίας των ανθρώπων της διοργάνωσης του διήμερου Συνεδρίου Unity in Diversity(#Αθήνα, 15 και 16 Οκτωβρίου) ♾️ με την εθελοντική κίνηση πολιτών 𝗛𝗘𝗥-𝗮𝘂𝘁𝗶𝘀𝗺, αναρτούμε με χαρά (ξανά) ΚΑΙ το επίσημο επικοινωνιακό υλικό της διοργάνωσης. 👏 Το Συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαϊκή εκστρατεία “Νot Ιnvisible” του Διεθνούς Συλλόγου Autism-Europe, η οποία είναι αφιερωμένη στην ορατότητα της αθέατης αναπηρίας, στην έμπρακτη κατανόηση της διαφορετικότητας και των αναγκών των αυτιστικών συνανθρώπων μας, ανεξαρτήτου ηλικίας και κατάστασης.

👩🏻💻📓✍🏻💡 Με άξονα τη διάχυση της πολυπρισματικής πληροφορίας και των δικαιωματικών “θέλω” για τον ΑΥΤΙΣΜΟ πέρα από γεωγραφικά όρια, προτρέπουμε πάντα να συμμετέχετε και να παρακολουθείτε οργανωμένες δράσεις ΜΕ πολυφωνία λόγου, πόσο δε, όταν γίνονται με ελεύθερη συμμετοχή, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε (αρκεί να έχετε internet)!

👞👜🕶 Ραντεβού, με φυσική παρουσία στο Πολεμικό Μουσείο #ComeInPeace! ✌️😏

💻 Δωρεάν εγγραφή στο υβριδικό διήμερο συνέδριο για απομακρυσμένη παρακολούθηση, ποιοι και γιατί το διοργανώνουν, πού απευθύνεται, 🎤ποιοι/ποιες θα μιλήσουν, το πρόγραμμα κ.ά. εδώ: https://unityindiversity.gr/… | 📢❗🚨Οι άνθρωποι του Συνεδρίου μάς ενημέρωσαν ότι οι δια ζώσης θέσεις έχουν συμπληρωθεί, ενώ οι διαδικτυακές εγγραφές θα κλείσουν στις 13/10.

👍 Εύγε KAI στα #Μουσεία που στηρίζουν συμπεριληπτικές δράσεις και διοργανώσεις!!!

🍀🤞✨ Καλή επιτυχία, από τη 𝗛𝗘𝗥-𝗮𝘂𝘁𝗶𝘀𝗺! 👏

👨‍👩‍👦‍👦 Ομάδα Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό – Εθελοντική Κίνηση Πολιτών 🧑‍🧑‍🧒‍🧒

#unity_in_diversity #αυτισμός #diversity #autism #νευροδιαφορετικότητα #ειδικηαγωγη #διαφορετικοτητα #autismacceptance #αυτισμος #ειδικήαγωγή #autismgreece #autismspectrum #neurodiversity #inclusion #autismawareness


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *