Απολογισμός 7ης διά ζώσης συνάντησης HER-autism (28.09.24)

🌈 Αλλη μία γόνιμη διά ζώσης  συνάντηση (έβδομη, 28.09.24) της HER-autism, έγινε στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.

🌈 Συνοπτικά: Ομόφωνη αποδοχή της ομάδας HER-autism ως προς τη συμπεριληπτική πρόταση της κυρίας Θεοδώρας Κουτεντάκη, εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Νέας Γενιάς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης, ανακοινώθηκε ο β’ κύκλος ψυχοδράματος για την ενδυνάμωση γονιών με παιδιά στο φάσμα από την εθελόντρια ψυχολόγο-ψυχοδραματίστρια, Δήμητρα Βιτσάκη, έγιναν ενημερώσεις (ΚΔΑΠ, Nevronas Festival κ.ά.) από τους ανθρώπους της ομάδας (Α. Μπαλτατζή και Μ. Στρατήγη) και συζητήσαμε παρέα συλλογικούς και επιμέρους προβληματισμούς μελών, με την ουσιαστική (πάντα!) συμβολή των ειδικών αγωγής που παραβρέθηκαν στην 7η συνάντηση, όπως της ειδικής παιδαγωγού Μαρίας Στεφανάκη, εθελόντριας της HER-autism. Ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης εθελοντών της ομάδας σε παρακείμενο εστιατόριο.

🌈 Στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού φιλοξενούνται όλες οι συναντήσεις της εθελοντικής κίνησης πολιτών HER-autism και ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του.

 🌈 Μείνετε συντονισμένοι/ες

#her_autism #αυτισμός #συμπερίληψη #Ψυχόδραμα #ARTism #ΚΔΑΠ #Περιφέρεια_Κρήτης #Δήμος_Ηρακλείου #stay_tuned


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *