Δεύτερη Ανοιχτή Συνάντηση “HER-autism” στο Ηράκλειο Κρήτης

στο Ηράκλειο Κρήτης

Δεύτερη ανοιχτή συνάντηση της Ομάδας Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό  θα γίνει  την Κυριακή 11/2/24, ώρα 11:00 π.μ. στον Κοινωνικό Χώρο – Αίθουσα ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ (οδός Μονής Αγκαράθου 9, Ηράκλειο Κρήτης).

Το κάλεσμα απευθύνεται σε συνανθρώπους μας στο φάσμα, γονείς και συγγενείς αυτιστικών παιδιών και ενηλίκων, εθελοντές της ειδικής αγωγής, φίλους-υποστηρικτές. Ενημερώνουμε για τις εξελίξεις και μοιραζόμαστε, ξανά, ό,τι μας απασχολεί σε συνάρτηση με τους αυτιστικούς ανθρώπους μας. Ανταλλάζουμε απόψεις-γνώσεις-πληροφορίες και βρίσκουμε όλοι μαζί άμεσες απαντήσεις από κοντά.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους στα  «Ιδρύματα Α. και Μ. Καλοκαιρινού» για την παραχώρηση της αίθουσας, ειδικότερα τον κοινωνικό λειτουργό Διονύση Κοκκώνη, υπεύθυνο του Κοινωνικού Χώρου.

Η ομάδα “HER-autism” είναι μια κίνηση πολιτών για τον αυτισμό στο Ηράκλειο Κρήτης, με ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη, χωρίς χρηματικές δοσοληψίες και αξιώματα, σε πρωτοβουλία γονιών με μη λεκτικό παιδί στο φάσμα. Ενεργοποιούμαστε από το υστέρημα του χρόνου και τη συλλογική στάση με άξονα τους ιερούς σκοπούς της ομάδας: την ευρεία ενημέρωση, κατανόηση, αποδοχή, την ορατή πολυεπίπεδη ένταξη των αυτιστικών ανθρώπων μας -καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους- στο ευρύτερο κοινωνικό φάσμα (από τη γνωμάτευση ως την ώριμη ηλικία).

Αναλυτικά οι σκοποί της ομάδας HERautism: https://her-autism.gr/sample-page/

 

Χρήσιμες πληροφορίες για τη δεύτερη ανοιχτή συνάντηση “HERautism

 

Ημερομηνία – ώρα: Κυριακή 11/02/2024, ώρα 11:00 π.μ.

Τοποθεσία*: Κοινωνικός Χώρος των «Ιδρυμάτων Α. και Μ. Καλοκαιρινού» – Αίθουσα ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ

 

Διεύθυνση: Οδός Μονής Αγκαράθου 9, Ηράκλειο Κρήτης / πίσω από τον ναό του Αγίου Δημητρίου (κέντρο).

Περισσότερα: URL: her-autism.gr | FB: HER-autism | | e-mail: info@her-autism.gr

*Όπως σε όλες τις δράσεις που φιλοξενούνται στον Κοινωνικό Χώρο, η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς εγγραφές. Η προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο – Φαγητό με την Αγάπη μας) των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.

HERautism | Ομάδα Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό

 


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *