Ξεκινάει η “Ανοιχτή Επιστολή” της HER-autism

📩 Ξεκινάει η “Ανοιχτή Επιστολή” της HER-autism με ξεχωριστές μαρτυρίες!

📩 Δίνουμε βήμα στον “ΑΥΤΙΣΜΟ”, δυναμώνουμε μαζί τη ΦΩΝΗ όσων νοιαζόμαστε για τα δικαιώματα των αυτιστικών και των οικογενειών τους, για τη βέλτιστη ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας στο φάσμα, για τη λειτουργική συνύπαρξη όλων μας, για το δικαίωμα σε μια ζωή με ορατή συμμετοχή, λιγότερο άγχος και περισσότερα χαμόγελα.

📩 Η “Ανοιχτή Επιστολή” είναι οι αφιλτράριστες αλήθειες και σκέψεις των ίδιων των αυτιστικών, των δικών τους ανθρώπων, των ανιδιοτελών ειδικών, φίλων και εθελοντών της HER-autism και όσων θα ήθελαν να επικοινωνούμε σκέψεις, μηνύματα και ιδέες (είμαστε ελεύθερη κίνηση πολιτών, χαριτολογώντας “το κόμμα των αυτιστικών”, χωρίς συνδρομές και χρηματικές δοσοληψίες).

📩 Εσείς, στέλνετε το κείμενό σας (αρχείο word) στο info@her-autism.gr (με τίτλο: για την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ) και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό για την προσωπική σας εμπειρία που σχετίζεται με ό,τι κρίνετε να μοιραστείτε διαδικτυακά για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας/πολιτείας. Το κείμενο/άρθρο από τη δική σας διαδρομή, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της HER-autism (Ενότητα “Ανοιχτή Επιστολή”), και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της HER-autism.

📩 Εμείς, επιμελούμαστε το υλικό (π.χ. σε προσυνεννόηση θολωμένα πρόσωπα ή καθαρά), τις ενυπόγραφες ή μη επιστολές (σε δική σας απόφαση), με αναφορά της ιδιότητάς σας και της σχέσης σας με τον αυτισμό (π.χ. εκπαιδευτικός, μητέρα αυτιστικού αγοριού, ❓ χρονών).

✌️ Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά ✌️

#her_autism


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *